Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Dalsjöfors GoIF Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ

Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ oss för uppdateringar
Följ
Dalsjöfors GoIF
Fotboll
Seniorlag Damer - Toarpsalliansen
Flickor, Div 3 Södra - Kompisligan
Tabell
Lag M V O F P
1 Örby/Kinna 15 13 1 1 40
2 Holmalunds IF Akademi/HIF 14 10 1 3 31
3 Brämhults IK 15 10 1 4 31
4 Sjömarkens IF 15 10 0 5 30
5 Toarpsalliansen 15 6 2 7 20
6 Västra Mark/Öxnevalla 15 4 2 9 14
7 Borås AIK 8 4 0 4 12
8 Byttorps IF 15 2 0 13 6
9 Holmalunds IF Akademi 1 1 0 0 3
10 Bollebygds IF 15 0 1 14 1

Match

Toarpsalliansen

0 - 6
Engvallen, Gånghester
8 juni 2016
19:00

Holmalunds IF Akademi/HIF

Referat

Referat: Toarpsalliansen - Holmalunds IF Akademi/HIF

Visst, de var duktiga. Men i denna match speglar resultatet inte matchbilden. Inte riktigt...
Avsparken fick motståndarna. I en inövad variant spelar de ned bollen till en back, på ett tillslag en crossboll upp på löpande yttermittfältare som, när vi fortfarande är på väg framåt, snappar upp bollen bakom vår backlinje och slår en långboll mot mål där forward möter. Det hela tog 10 sekunder o vi togs på sängen fullständigt.
Deras andra o tredje mål släppte vi lite lättvindigt, tror att vi trodde att de var bättre än oss o visade lite för mycket respekt. De liksom bara ångade på...
Men vi jobbade oss in i matchen, tog tillbaka bollen och andra halvan på halvleken hade vi spelet. Men dom gjorde målen. Ytterligare två blev det. Första halvlek slutar 5-0, varav tre eller fyra gjordes av deras snabba nr 10.
Frustrerande, för jag tycker att vi också spelade bra! Jag tycker att vi skapade, åtminstone så att vi borde satt ett eller två mål i första halvlek. Men mål får man inte bara för att man förtjänar dom. Man GÖR dom. För att man är där och hugger på bollen o sliter i försvaret o väggspelar eller lägger i djupled och VILL lite mer än motståndaren... (Hela tiden med hjälp av sina lagkamrater, förstås ??). Och vi gjorde vårt bästa, men lägena gled oss mellan fingrarna denna gång..
I andra halvlek släppte vi respekten och gick in i situationerna ordentligt. De hade fortfarande fler fina passningssekvenser då vi fick jaga, men vi tog jobbet! Vi vann tillbaka bollen och vi försökte spela vårt spel! Och vi hjälpte varandra idag.
Överlag är jag inte nöjd med resultatet. 6 mål i baken. Nä, ni var bättre än så. Men jag är nöjd med er insats! Ni gjorde en bra match mot duktigt motstånd och jag såg flera som klev fram o tog för sig och lyfte sig rejält idag.
Resultatet borde ha blivit jämnare, sett till spel och chanser. Vi måste bara se till att bli mer effektiva i avsluten och ännu tuffare i vårt eget straffområde. Men det kommer. Det blev förlust i matchen, men vi tog ett kliv framåt idag. Var stolta idag tjejer. Plocka fram viljan o glöden kommande matcher och sen tar vi revansch på Holmalund till hösten. /Linda

Andra möten i serien

sön 18 sep 2016, 11:00 Holmalunds IF Akademi/HIF - Toarpsalliansen 4 - 3